Siis ihan oikeaan Rillan maailmaan eikä tänne blogiin, vaikka eiköhän se uusi tule täälläkin oleilemaan aika tiiviisti osana kirjoituksia. 

DSC_1253.jpg

Rilla sai itselleen uuden ystävän, elinkumppanin, MIEHEN!
Maaliskuussa 2015 Saksassa syntynyt lansunuorukainen Taisto kotiutui meille viime tiistai iltana. Alkuun kovinkin jännitti tämän uuden tulokkaan saapuminen, koska Taisto ei ole mikään ihan pentunen vaan liki aikuinen, mutta jo samana iltana huoli oli poissa kun karvakasat nukkuivat vierekkäin keskellä eteistä, aivan kuin olisivat siinä aina olleet. 

DSC_1268.jpg

On hauska huomata kuinka samanlaisia ja toisaalta aivan erilaisia Rilla ja Taisto on. Molemmat tykkäävät ihmisistä aivan suunnattomasti, mikään ei ole sen ihanampaa, kuin rapsutukset. Toisaalta sitten taas Rilla on todella itsenäinen, tekee asioita myös yksin ja metsälenkeilläkin juoksee missä sattuu hajujen perässä, tullen kuitenkin kutsusta luokse, Taisto puolestaan on lähellä koko ajan. Aamulla se on ensimmäisenä vastassa häntä heiluen ja naamalla IHANAA-SÄ-PALASIT!-OLIT-NIIN-KAUAN-POISSA -ilme, minne tahansa menet, niin Taisto seuraa perässä ja näillä metsälenkeilläkin menee vain noin viiden metrin päähän ollen aina valmiina tulemaan luokse, täydellinen halikoira. 


Taistolla on asiaa
DSC_1260.jpg

Maailma tuntuu nyt ihanan täydellisen musta-valkoiselta <3

IMG_20160825_184944.jpg