Eilen oli aivan mahtava ulkoilukeli, ei pakkasta, ei sadetta ja kun viikonloppuna vihdoin satoi luntakin, joten pihalla tuli peuhattua koiran kanssa oikein urakalla. Jotta ei ulkoilu olisi mennyt pelkäksi riekkumiseksi, niin kokeiltiin Annin kanssa veneen noutoa kuivalla maalla. Tosin tässä tapauksessa veneen korvasi pulkka. Kiinnitettiin vaan kunnon köysi pulkkaan kiinni ja lapsi pulkkaan istumaan. Aluksi vähän vain kokeiltiin miten pulkka liikkuu ja kun se näytti sujuvan sen verran hyvin, niin asetettiin oikein maalikepit joiden luo pulkka piti vetää. Kokonainen liikkeen harjoite meni näin..

1. Anni hetsaa pulkan köydellä Rillaa ja vie sitten pulkan köysineen kauemmas

2. Anni heitti köyden maahan pulkan eteen, sitten on minun vuoro antaa käsky: "KÖYSI!" ja koira ampaisee matkaan

3. Koira tarttuu köyteen ja vetää pulkan maaliin.

4. Maalissa odottaa palkkapurkki, jossa on superherkkua eli kissanruokaa :)

Tästä innostuneena myöhemmin iltapäivällä harjoiteltiin, myös viemistä kuivalla maalla. Rillalla on ollut vähän sellainen ongelma, että se ei ota patukkaa tai köyttä välttämättä suuhun, kun sitä tarjotaan sille vaan ottaa sen aluksi hampaisiinsa ja sylkäisee pois. Nyt otettiin tämänkin pulman ratkontaan mukaan se palkkapurkki, joka annetaan koiralle suuhun, sitten lähetetään koira matkaan muutaman askeleen päässä olevalle ihmiselle, joka tietysti kehuu kauheasti, ottaa purkin koiralta, avaa sen ja syöttää herkut. Ja sitten sama toisinpäin. Kotvanen meni, ennen kun Rilla ymmärti, että enemmän ja nopeammin herkkuja saa, kun vaan menee suoraan vastassa olevan ihmisen luo, eikä haahuile ympäriinsä sen purkin kanssa ja yritä hajoittaa sitä.

Myöhemmin illalla aloin sitten suunnittelemaan tavoitteita tälle vuodelle, sillä PiNkkitiimin super koutsi Jenny, opetti vajaa vuosi sitten, että vain tavoitteita saavuttamalla pääsee kunnon tuloksiin. Siispä meidän tavoite on ensimmäinen luokkanousu VEPE-ssä eli alokasluokasta avoimeen luokkaan ja koska toko on vielä niin outo laji meille, niin sen lajin puitteissa on tavoitteena ainakin yhdet möllitokokisat ja niissäkin pitäisi saada kunnon tulos. Vähän ennen nukkumaanmenoa yksi kaveri haastoikin meidät osallistumaan 12.4. oleviin Kauhajoella mätsärin yhteydessä oleviin mölleihin. Haaste on otettu vastaan ja nyt siis vaan reeniä reeniä reeniä.