Taas olisi tämän viikon toko-valmennusryhmän viralliset viikkotreenit takana. Tällä kerralla ryhmän vetäjä esitteli meille vanhat ja uudet alokasluokan liikkeet kokeenomaisesti ja sen jälkeen otettiin yhteinen paikkamakuuharjoitus. Ensin koirat jätettiin suht väljään riviin, jonka jälkeen osa koirista vaihtoi rintamasuuntaa päinvastaiseen suuntaan. Lopuksi välit pienennettiin noin metriin. Paikkamakuun aika pidettiin lyhyenä ja koiraa sai palkata välissä, jotta keskittyminen häiriössä ei herpaantuisi. Rilla suoritti tehtävän oikein mallikkaasti. Ainoa ongelma oli läheiseltä järveltä käyvä tuuli, joka nähtävästi houkutti uimaan, sillä Rilla oli koko ajan nenä pystyssä, eikä meinannut malttaa pysyä paikallaan.

Paikkamakuun jälkeen jokainen suoritti omaa tehtävää oman suunnitelman mukaan. Me Rillan kanssa oltiin suunniteltu liikkuroitu seuraaminen ja luoksetulo, lisäksi treenattiin liikkeiden tyhjiä välejä, joissa koiran pitää pysy vireessä vaikka tiukassa kontaktissa ei tarvitsekkaan olla suorituspaikasta toiseen siirryttäessä. Liikkuroidut liikkeet sujuivat hyvin ja ohjaajakin osasi kääntyä liikkuroinnin mukaan :D Luoksetulossa oli hyvä vauhti loppuun asti, ajoittain kun on ollut sellaista ongelmaa, että Rilla hiljentää vauhtia liian aikaisin ja jää turhan kauas eteen. 

Huomenna reissataan PiNkkitiimin kevätleirille kaakon kulmalle. Ohjelmassa on mm. tottista, jälkeä ja uutena lajina rauniohakua. Jännää! Muutenkin tiedossa tuttuun tapaan on paljon kaikenlaista koiramaista toimintaa. Ja samaa rataa jatketaan koko ensi viikko. Luvassa on mm. pk tottista, tokoa, uintireissu ja kärrynvetokeikka vapputapahtumassa.