Käytiin eilen Rillan kanssa pyörähtämässä Kankaanpään ryhmiksessä. Itse olen ollut kaameassa flunssassa koko viikon ja vielä perjantai-iltana pohdin, että lähdenkö näyttelyyn ollenkaan, mutta kun sain kaverin, Satun, esittämään koiran, niin omalle vastuulle jäi pelkästään paikalle pääseminen, joten koko keikka helpottui kummasti. 

Ennen tätä en ollut käynyt Kankaanpäässä kuin kerran ja silloinkin vain kasarmin luona, joten näyttelypaikasta ei ollut mitään ennakkotietoa. Vaikka paikka paljatui pienehköksi liikuntahalliksi, niin silti sinne oli saatu ihan ok kokoiset kehät. Ainoa miinus oli, että paikalla ei ollut minkäänlaista tarvikemyyntiä, itselläni kun unohtui kaikki koiran herkut kotiin, niin olisin kaivannut paikalle edes jonkinlaisen myyntikojun.

Satu handlasi Rillan hyvin, vaikka koira oli kehässä tuttuun tyyliin pihalla kuin lumiukko. Se ei selkeästi ole mikään show-koira. Tai ehkä tätäkin asiaa pitäisi vähän harjoitella ennakkoon :D Arvostelu oli kyllä ihan osuva ja siitä kyllä tunnisti oman koiransa.

Ens viikolla on keskiviikkona jälleen toko-treenit. Tänäänkin oli muutamat porukasta menossa treenaamaan, mutta itse ajattelin jäädä kotiin lepäämään, kun ääni on edelleen pahasti kadoksissa (eilinen puhuminen tuskin teki hyvää) ja se kun on aika oleellinen työväline koiran ohjauksessa.