Kaikenmaailman tietoteknisistä ongelmista johtuen blogi on viettänyt hiljaiseloa vaikka me Rillan kanssa emme olekaan. Nyt on hankittuna uusi ja toimiva tietokone ja lisäksi kunnollinen kamera, joten luvassa on uusia tekstejä uusine kuvineen. 

Viime vuosi ei vepeilyn suhteen mennyt ihan niin kuin oli aliuksi suunniteltu. Koestartteja tuli vain yksi ja siitäkin saatiin vain kolmostulos. Toisaalta ihan tyytyväinen saa olla, kun sentään saatiin hyväksytty tulos :D

PK-tottista ja tokoa ollaan treenattu viime vuoden aikana oikein urakalla ja edistyttykin, kiitos siitä kuuluu ihanille koutseille, Jenny Lindstömille, Sari Heinoselle ja Marko Koskensalolle  ja Rillan kasvikselle, joka jaksaa näitä koulutuksia järjestää ja potkia persiille silloin kun treenaaminen masentaa. Mitään tavoitetta ei uskalla mihinkään lajiin tälle vuodelle asettaa, ettei vaan käy niin kuin viime vuonnakin. Haaveissa toki olisi osallistua ainakin yhteen toko-kokeeseen ja vepeillä niin paljon kun vaan ehtii.

Ai niin! Ei se viime vuosi ihan täysin harakoille mennyt. Saihan Rilla näyttelyistä yhden sertin sentäs. Eiköhän tänä vuonna noita näyttelyitä tule myös kierrettyä, jos vaikka vahingossa saataisi niitä pari lisää.