Hupsista, edellisestä postauksesta jäi puuttumaan maininta, että käytiinhän me Rillan kanssa ihan oikeassa näyttelyssäkin kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Mitään kokemusta ei näyttelyistä ollut ennakkoon, (tai olenhan minä kerran turistina näyttelyssä ollut, mutta siitäkin on aikaa yli 15 vuotta) mutta onneksi paikalla oli tuttuja joista oli ISO apu.

Suurin pelko näyttelyssä oli, että Rilla puree tuomaria hampaita katsottaessa, se kun ei hommasta pahemmin tykkää, mutta onneksi ilman haavereita selvittiin ja koira osasi esiintyä edukseen. Rillan kanssa samassa luokassa oli ainoastaan kaksi muuta, ja nekin olivat Rillan siskot Piri ja Tankki. Hienosti näyttely meni kaikilla, Tankilla kaikista parhaiten ja se saikin ERIn, Piri ja Rilla olivat molemmat H:n arvoisia ja Rillalla ainakin kirjallinen arvostelu vastasi täysin koiraa itseään.

Omasta mielestä reissu meni sen verran hyvin, että uskalsin ilmoittaa neidin toiseenkin näyttelyyn ja elokuun puolessa välissä mennään juoksemaan kehää sitten Heinolassa.