Aika menee oni niin ettei sitä huomaakkaan. Taas on mennyt vaikka kuinka kauan edellisestä kirjoituksesta. Tämä kirjoitamattomuus tosin johtuu siitä, että mulla ei ole tällä hetkellä toimivaa tietokonetta kotona ja puhelimella tänne kirjoittaminen ei onnistu.

Jokunen viikko sitten oltiin PiNkkitiimin tottistreeneissä Erkylässä. Treenejä oli vetämässä superkoutsimme Jenny. Oli hienoa nähdä muilta koirakoilta uskomatonta edistystä. Varsinkin Joren ja Jaanan muutos edelliseen kevääseen on aivan uskomaton. Ne toimii niin hienosti yhteen! Parhainta oli kuitenkin huomata myös omassa toiminnassa edistystä. Toiminta on huomattavasti helpompaa, kun enää ei jännitä muiden edessä tekemistä niin pahasti. Meidän treenin aiheena oli sivulle tulo, siis tuleeko koira sivulle edestä suoraan vasemmalle puolelle, vai kiertääkö se ohjaajan ympäri siihen sivulle. Lisäksi aloimme harjoittelemaan jääviä liikkeitä. Istuminen ja maahan meno onnistuu nyt ajoittain, mutta se seisominen, voi mikä murheenkryyni se onkaan. Treeniä treeniä, niin eiköhän se siitä.
Jos asiat menee suunnitelmien mukaan, niin lauantaina mennään Parkanoon Johanna Nivalan tottisoppiin tarkistuttamaan. Oltiin hänen opissaan jo viime syksynäkin ja nyt on tarkoitus käydä tarkistuttamassa edistyminen sen koulutuspäivän jälkeen. Ainakin omasta mielestä edistystä on tapahtunut.

Loppuun vielä PiNkkitiimin loistavia tuloksia, joita saadaan juhlia ensimmäisessä Baywatchissa ensi viikolla.
Lauantaina 26.4.2014 Haminassa BH-kokeesta hyväksytyt tulokset nappasivat Jaana ja Jorma (Mirtillon Into Rantajellona) sekä Kaisa ja Unna (Schemeta's Enaide). Lisäksi myös Tiina ja Dille (Mirtillon Ilmaveivi Raanlundi) nappasivat eilen 28.4.2014 BH-koulutustunnuksen Kyröskosken Käyttökoirien kokeesta. Vielä kerran todella isot onnittelu kaikille! Kyllä meillä on hieno tiimi.