Parisen viikkoa sitten Rilla pääsi testaamaan kalkkunan makuista Naturis Fresh Meat-"koiranmakkaraa". "Koiranmakkaraa" siksi, että tämä tuote ei ole mikään perinteinen koiranmakkara vaan höyrykypsennettyä lihaa. Ja nyt alkaa sitten tuotteen ylistyslaulu... Jo pelkkä tuotteen avaaminen oli mukava yllätys, makkara ei ole mikään super rasvainen tai millään lailla mureneva vaan jämäkkää vähän pateen kaltaista, jota on helppo leikata. Makkara ei siis murene lainkaan. Fresh Meat-makkara toimiikin koostumuksensa puolesta vaikka koulutusnamina taskusta tai vaikka jäljen opettelussa, koska makkarasta voi helposti leikata muussaantumattomia palasia. Ja koska makkara ei ole kovinkaan rasvaisen tuntuista, niin jatkossa ei treeniliivinkään taskut ole täynnä rasvaista tahmaa. 

DSC_0946.jpg

No mites se maku sitten... Rilla on yleensä kovinkin nirso koulutusnamien suhteen ja usein se palkkautuukin lelulla paremmin, mutta tämä tuote sai kyllä tämän ronkelin kierrokset nousemaan hetkessä. Itse kokeilin Fres Meat-makkaraa tokon palkkana, sekä vepe-rannassa palkkapurkista ja hämmästykseksi tämä makkara kelpasi koiralle jopa paremmin kuin raakalihapullat. 


Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin makkara on aika iso 650g ja jos sitä käyttää vain koulutusnamina, niin yhdestä pötköstä tulee nameja todella paljon, mutta makkaran luvataan säilyä avattuna vain viisi päivää ja ainakin näin harvakseltaan treenaavalle se on aivan liian lyhyt aika. Mutta Mutta... hätähän ei ole tämän näköinen, sillä makkaran voi palastella ja pakastaa sopiviin annospusseihin, eikä makkaran koostumus tai maku kärsi pakastamisesta lainkaan. Näin herkullisia koulutusnameja on aina saatavilla.
Makuina Naturis Fresh Meat-makkaroissa on ainakin kalkkuna, kana, kana-makrilli, kana-nauta, nauta, kana-lohi ja naudan maha, joten melkein jokaiselle koiralle varmasti löytyy se mieluisa herkku. 

Tämän käyttökokemuksen perusteella voin sanoa, että meillä tuote tulee varmasti jatkuvaan käyttöön ja muitakin makuja tullaan kokeilemaan. Arvorana Naturis Fresh Meat-makkaralle on täydet 10/10. 

Jennille kiitos testimakkarasta :)