Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, tänään oli ohjelmassa pientä tottistelua Mari Kolkkalan johdolla. Rilla oli yllättävänkin skarppina vaikka takana oli jo jos jonkinmoista treeniä ja reissaamista, lisäksi keli oli aivan kamala, kylmä ja vettä satoi taivaan täydeltä. 
Meillä treeniohjelmassa oli tänään entistä parempi kontakti käännöksissä eteen sekä taaksepäin, sekä tehtiin seuraamista sivuaskelissa. Taas tuli huomattua, kuinka vaikeaa se pelkkä käveleminenkin on ja vielä kun siihen lisätään koira ja sen tekemisen seuraaminen ja sopivan palkkaamishetken löytäminen. Lisäksi hiottiin terävyyttä liikkeestä seisomiseen. Oikeastaan tuo liikkeestä seisominen oli se asia, mihin saatiin eniten toimivia ohjeita ja siinä koki koiran ohjaajana suorastaan ahaa-elämyksiä. Vaikka kamera oli mukana, niin muistikortti oli jäänyt kotiin, joten kuvia ei tästä päivästä ole tarjolla.
Nyt vietetään pari päivää vapaata ja keskiviikkona taas valmennusryhmän treeneihin. 

Tähän loppuun vielä pieni pentupaljastus, joka on kyllä ollut esillä Rillan kasvattajan nettisivuilla jo jonkin aikaa. 
Rilla siirtyy ensi syksynä (ainakin toivottavasti) mammalomalle. Uros on katsottu valmiiksi ja seuraavasta juoksusta olisi tarkoitus astuttaa. Ajatuksena olisi itsekin ottaa tuosta mahdollisesta pentueesta kakara kasvamaan mamman helmoihin.