Oltiin Rillan kanssa sunnuntaina Vaskiveden kylän laskiaistapahtumassa. Rilla oli paikalla rapsuteltavana ja kuvattavana ja voi kuinka koira nautti huomion keskipisteenä olemisesta. Moni tuli juttelemaan ja kyselemään rodusta ja sen "elämäntarkoituksesta" eli siis käyttötarkoituksista. Jännä kuinka landseer on rotuna hyvinkin vieras, moni luuli nytkin Rillaa bernhardilaiseksi tai berninpaimenkoiraksi, myöskin ihan sekarotuiseksi. Moni myös tuli rohkeasti kertomaan, että pelkää varsinkin isoja koiria, mutta Rillaa silti tahtoi tulla rapsuttelemaan. Paikallislehden toimittajakin kävi meistä kuvan napsasemassa ja vähän jutustelemassa.

Keskiviikkona Rilla kävi myös ihan liikkeessä kuvattavana. Kuvat otti sama valokuvaaja, joka kuvasi myös edellisen koirani Remuksen eli tuttavallisemmin Reinon. Tuli todella hienoja kuvia. Annikin rohkaistui muutamaan ruutuun malliksi Rillan kanssa ja myös yksin. Nyt on sitten edessä vaikea päätös, mistä kuvasta teetetään isompia kehystettäviä kuvia. Josko sitä saisi muutaman kuvan myös sähköisenä versiona, että saisi niitä tännekin nähtäville.

Viikonloppuna on luvassa PiNkkikivaa kevätrallin muodossa. Sen piti olla hankiralli, mutta sattuneesta syystä (kun lunta ei ole), niin nimi muuttui kevätralliksi ja tarkoituksena olisi kerrata tottelevaisuusliikkeitä sekä hakua. Rallista sitten enemmän ehkä ensi viikolla.