Perjantai-iltana ajeltiin koko perheen voimin Heinolaan ja minä jatkoin siitä sitten koiran kanssa lauantaina aamulla Lammille Rillan kasvattajan luo viettämään PiNkkitiimin leiripäivää. Ohjelmassa oli hakua ja vähän tottista.

Koska me ei olla pahemmin hakuiltu, niin tehtiin Rillan kanssa samaa harjoitusta kuin viime syksynä syntyneet pikkupennut. Eikä sekään ihan putkeen mennyt.. Vaikka mukana oli superherkkua eli kissanruokaa eikä koirakaan ollut pariin päivään saanut ruokaa mielenkiinnon kasvattamisen vuoksi, niin silti Rillan mielestä oli hienompaa juosta ympäri metsää kuin päätön kana, kuin etsiä se n. 10 metrin päässä oleva maalimies ja mennä sen luokse syömään.

Kun kaikki olivat hakuilleet tarpeeksi, menin Rillan kanssa heilumaan (tottistelemaan) häiriöksi, kun Jore ja Unna suorittivat paikkamakuuta. No eihän Rillan tekemisistä meinanut siinäkään tulla mitään, vaikka Jore ja Unna pysyivätkin hienosti paikoillaan.

Vaikka tehtävät eivät meillä menneetkään ihan putkeen, oli silti ihanaa nähdä PiNkkitiimin porukkaa ja koiria. Seuraava leirikin saatiin sovittua huhtikuulle. Sinne pitäisi meitä tulla koulimaan The Koutsi Jenny Lindström, joka on käynytkin tiimiä jo muutaman kerran opastamassa viime vuoden puolella.