Muutama viikko sitten pihaan saapui oma vepeilyyn sopiva vene ja nyt parin treenin jälkeen Rilla on alkanut hoksaamaan mitä vienti tarkoittaa. Torstaina treeneissä se vei n. 15 metriä rannasta ja joutui jopa uimaankin, mikä on sille siis todella paljon, kun aikaisemmin on ollut vaikeuksia edes lähteä veneen suuntaan. Toivottavasti vielä lämpimät kelit jatkuu vielä hetken, että ehditään vientiä vielä tekemään ennen vesien kylmenemistä. 

Vähän vielä lisää hehkutusta.
Eilen illalla päästiin Oili Huotarin yksityistunnille ja oli mukava kuulla Oililta, että viime kerrasta ollaan edistytty, vaikka reilusti ollaan lomaakin pidetty. Rilla tahtoo nyt tehdä asioita mun kanssa, verrattuna kevääseen, vaikka hyvin itsenäinen koira onkin. Lisäksi hän kehui myös Rillan ulkomuotoa, kuinka on ihanaa nähdä sporttisiakin lansuja, vaikka Rillan toiminta ei kuumuuden vuoksi kovin sporttista ollutkaan. Sen mielestä olisi ollut mukavempi vain makailla varjossa ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Saatiin kuitenkin taas lisää työkaluja toko-uralla etenemiseen. Oili on kyllä huippu tyyppi, kertoo asiat niin, että tälläinen aloittelijakin ymmärtää ja antaa selkeitä ohjeita kuinka toimia eri tilanteissa. 

Ja lisää hehkutusta, tällä kertaa ISOSTI!
Rillan enomies Huli saavutti vepe-valionarvon heinäkuussa ja jonkin aikaa näytti siltä, että se jää ainoaksi valioitumiseksi PiNkkitiimiläisiltä, mutta eipäs jäänytkään! JAANA JA JORE SAAVUTTIVAT MYÖS VEPE-VALIONARVON TÄNÄÄN!! JEEE!!! Jossain vaiheessa talven tullessa on jälleen PiNkkitiimin Juhlakaala, jossa saamme juhlistaa näitä mahtavia saavutuksia.