DSC_0105%20%282%29.jpg
Meidän super upeat koirat Rilla, Huli, Uho, Carma, Tyrni, Tankki, Taisto, Turva ja Kivi

 

Viime viikonloppuna vietettiin perinteistä PiNkkitiiin JuhlaKaalaa ja nosteltiin maljoja menestyksille ja menetyksille ja tietysti treenattiin koirien kanssa. Aikaisemmista kerroista poiketen treenejä meille kävi pitämässä Virve Sormunen, jolla on itsellään ollut lansu, joka saavutti toko-valionarvon. Ja itseasiassa tähän päivään mennessä ei muita toko-valionarvon saavuttaneita lansuja ole. PiNkeissä ja muutamissa muissakin tällä hetkellä tokoilevissa lansuissa tuntuu olevan potentiaalia, joten uuden valiolansun maailmaan saaminen ei varmaankaan ole kovinkaan kaukana. 

Virven treenit olivat aika yksinkertaiset ja sellaiset hyvänmielen treenit. Itselle se oli ainakin ihan tervetullutta, sillä monen asian kanssa ollaan viimeaikoina painittu, mutta tämä toi taas uskoa tulevaisuuteen ja omalla kohdalla ainakin treeni koski enemmän minua ohjaajana ja kouluttajana, kuin koiran tekemistä. Toivottavasti Virve tulee vielä joskun uudelleen meitä koutsaamaan. 

DSC_1299%20%282%29.jpgDSC_1298%20%282%29.jpg

 

Kasviksen kanssa myös puhuttiin Rillan tilanteesta ja yhteistuumin päätettiin vielä siirtää pentuja ja niitä siirretään nyt sitten ihan reilusti ensi syksyyn. Saadaan nyt treenata koko kesä vepeä ja tokoilla ihan täysipainoisesti koko valmennusryhmän meneillään menevä kausi ja vaikka ens kesänä osallistua kokeisiinkin.